Saturday, March 20, 2010

"I'm going to the Gatsby Deodorant Street Fair"

Sebut je pasal Gatsby ni satu je yang terbayang kat kepala aku iaitu gatsby wax. Aku memang suka pakai wax buatan gatsby ni disebabkan pengaruh roomate aku brim. Selepas aku mencuba wax tersebut terserlah muka aku semakin hari semakin kacak.

Senang cerita sampai sekarang aku masih memakai wax gatsby ni. Walaupun sebenarnya gaya rambut aku dari dulu sampai sekarang tak berubah-ubah rasanya. Tapi aku tak kira. Aku nak juga pakai wax.

Mengenai gatsby deodorant ni aku rasa fungsinya yang utama ialah supaya ketiak anda tidak berbau busuk seperti bau sampah sarap. Nanti tak ada la bila kita angkat tangan pegang pemegang kat dalam train orang kat sebelah kita rasa nak pengsan.

Bersempena dengan gatsby deodorant ni depa ada buat street fair lebih kurang macam funfair la.

Date: 17th April 2010
Time: 10am till 5pm
Venue: Front Foyer, Ground Floor, Berjaya Times Square, Kuala Lumpur.

Kat sini macam-macam la ada cabutan bertuah la permainan. Senang cerita aku cakap dalam orang putih jela ye:

There are going to be lucky draws and we have various cool gadgets worth up to RM15,000 up for grabs! Among the exciting fun-fair games on that day - Sumo Wrestling (in air bag suits!), gladiator battles and other amusing and addictive games you would expect at a fun-fair!

Kalau rasa berminat dan nak tahu dengan lebih lanjut mengenai Gatsby ni sila la melayari ke laman sesawang berikut http://www.gatsby.com.my/streetfair

Pakailah deodorant untuk kesenangan kita bersama

2 comments:

nurul said...

cmner ngan owg yg xpakai deodorant pulak?!!xder kesenangan bersama la cmtu.. :P

Bajet said...

eee ada ke orang tak pakai deodorant ish2