Monday, July 20, 2009

New Start

Akhirnya aku kembali semula ke UTP mungkin untuk terakhir kali sebagai pelajar. Seperti biasa awal sem ni semangat baru berkobar-kobar. Azam baru pun datang kembali menghantui diri. Bilik pun kemas teratur rapi. Persiapan untuk berperang dan untuk kehidupan di UTP semua sudah dibeli. Jadual pun sudah disusun berperingkat-peringkat.

Tidur pun awal mungkin kerana penat disebabkan perjalanan ke Tronoh yang tercinta ini. Walaupun aku bukan pemandu tetapi tetap penat. Kegiatan pergi ke maple pada waktu malam atau tengah malam masih belum bermula. Bangun pun sudah semestinya awal. Lepas subuh pun tak tidur menanti kelas yang pertama.

Cuma sekarang yang tinggal nak maintain kan kehidupan yang sihat di UTP. Result last sem pun tak berapa kacip. Jadi kena la berusaha sedaya yang termampu final sem ni. Doakan kejayaan aku rakan-rakan. Semoga kita sama-sama berjaya dalam apa jua bidang yang diceburi.

2 comments:

kEyrOL~ said...

result last sem pun tak berapa kacip~

aha.
kacip tuh ape?

Bajet said...

haha kacip tu ngam la.