Thursday, May 28, 2009

Champions League

Walaupun Arsenal sudah ditendang keluar semasa pusingan separuh akhir oleh Manchester United, namun menonton perlawanan akhir bersama rakan-rakan di maple adalah satu kewajipan. Kali ni memang syok sebab aku dah habis paper. Dah tak ada beban. Dapat menyaksikan perlawanan yang berkualiti tinggi dengan tenang.

Seperti yang dijangka Barcelona menang dengan MU. Akhirnya Thierry Henry dapat juga menjulang piala champions league. Tidak sia-sia perpindahan beliau dari Arsenal. Kemungkinan besar lepas ni beliau masuk Arsenal balik. Harap-harap jadi.

Perlawanan ni memang best sebab dapat tengok monopoli daripada Barca. Kelibat Eto dengan Messi memang sukar untuk ditangani. Kepada fan MU tak pe season depan cuba lagi. Arsenal lagi la season ni tak menang apa-apa lagi. Last-last ayat ni gak yang terpacul IN ARSENE WE TRUST.

Aku bola sepak Malaysia aku malas nak layan sebab sudah pasti negeri aku yang menang. Selangor sejak zaman Mokhtar Dahari, Azman Adnan sampai sekarang Safie Sali (salah eja ni) memang hebat. Monopoli Kedah bersama skuad muda ala-ala Arsenal sudah berakhir.

Puas aku merapu pagi-pagi ni. Nak kemas barang mau pulang ke kampung halaman yang tercinta. Selamat bercuti yang tak habis exam lagi tu teruskan berjuang.

No comments: