Thursday, May 7, 2009

Drama-drama

Match yang penuh dengan kontroversi dan drama. Pada awal perlawanan chelsea mendahului hasil jaringan Essien dari jarak jauh. Gol yang memang lawa sekali.

Tapi malangnya pada masa kecederaan Barcelona berjaya menyamakan kedudukan hasil jaringan Iniesta dari jarak jauh juga.

Pengadil perlawanan memang sengal malam ni. Mula-mula bagi kad merah kad Ebidal sebab Anelka jatuh secara tiba-tiba. Lepas tu, dua kali pemain Barcelona hand ball dalam kotak penalti. Tapi tak dapat apa-apa.

Aku rasa perlawanan akhir nanti memang berpihak kat Manchester United sebab defend Barcelona ramai yang tak de. Ebidal dengan Alves kena gantung. Marquez cedera. Bermaharaja lela la Christiano Ronaldo macam ni.

Nampaknya penyokong Chelsea senasib la dengan penyokong Arsenal tapi lebih malang sebab Chelsea kalah gol tempat lawan.

1 comment:

NasMad said...

hahaha...chelsea mmg xdeserve ke final...first leg main defend gila baboon main home pon posession barcelona pgg...ssungguhnya hidup ini mmg sgt adil...sapa yg brusaha keras dia yg ptt dpt hasilnya...papehal iniesta mmg tbaik ar...nmpk usaha keras dia smlm...tp xpe man u gak kot mng this year...haha