Sunday, May 17, 2009

Final Exam

Akhirnya esok bermula lah paper pertama aku iaitu Petroleum Exploration. Mencari minyak ni bukannya mudah. Kena tau struktur Bumi dulu dan semua yang berkenaan hydrocarbon barulah boleh explore minyak tu.

Setelah 8 bulan lebih tak ambil peperiksaan esok baru aku nak merasa kembali menjadi pelajar. Sebelum ni aku intern memang syok tak payah pikir pasal peperiksaan pun. Namun sudah menjadi lumrah sebagai pelajar. Setelah belajar selama satu sem, akhir sekali diuji dengan peperiksaan untuk menguji sejauh mana kefahaman kita tentang mata pelajaran tersebut.

Esok aku kena mengadap kertas peperiksaan selama 3 jam. Lama tu, kalau tak tau memang bosan. Tapi masa tu lah kena kerah semua yang ada dalam otak ni keluar.

Di kesempatan ini, aku memohon seribu kemaafan kalo ada buat salah silap. Harap dimaafkan. Good luck kepada semua yang masih dalam exam mode. Jom-jom study.

2 comments:

AlexAlabasta said...

Ko baru nak mula, dude? Aku dah nak abes dah, haha~!

Nway, goodluck!

Bajet said...

Tu la pasal. Aku habis pun next week.

ok tq bro.