Wednesday, May 27, 2009

Zali G


Kalo Acan boleh jadi Vanessa Mae aku pula boleh jadi Kenny G. Gambar ni masa aku bersama rakan-rakan perform kat KLCC betul-betul kat depan pintu masuk menuju ke MPO. Terasa rindu lak. Dah lama betul aku tak sentuh benda ni. Kali terakhir sebelum intern. Kalo ada rezeki next semestar aku nak main masa convo. Mungkin untuk buat kali terakhir aku sentuh benda ni (saxophone).

5 comments:

Achan Sinclair said...

Bunyi macam Ali G aja..hahaha

Angel Koboi said...

ensem la abg jali.. hehe..

Bajet said...

Acan - haha Ali G tu dah lain wei..

Koboi - tau la koboi ko rindu kat aku kan. bila ko balik Malaysia nanti kita jumpa ye.

AlexAlabasta said...

Ko!!! Aku nak tiru post ko nih!!!

Bajet said...

Haha tiru jangan tak tiru