Saturday, December 20, 2008

Merdeka

Dah lama juga aku tak update blog ni. Maklum la. Sibuk pula sejak kebelakangan ni. Balik dari kerja je rasa mengantuk semacam. Sedar-sedar dah koma.

Penantian memang suatu penyiksaan. Tapi bila semuanya sudah berakhir. Memang rasa lega yang tidak terhingga. Semalam aku baru je habis present depan engineer dengan lecturer aku.

Aku dah buat sehabis baik. Sekarang ni tinggal final report je menjadi cabaran yang terakhir.

Lepas ni aku nak menghabiskan masa aku kat Kuala Lumpur ni. Lagipun cuti aku dah nak bermula. Kena rancang betul-betul ni supaya masa aku terisi (hehe).

5 comments:

Shafreen said...

Rancang r elok2...bini nk balik msia...pastikan mse je yg terisi...jgn anak dare org yg "terisi" nnt...hua6

AlexAlabasta said...

Ha... Cuti2 tuh rerajin la updatekan diri.

Eleh, final report, mane susah pown~

=p

kEyrOL~ said...

anak dara org terisi???
haha~

Bajet said...

Acap - Pergh kasar tu kasar. Wei aku belum kawin lagi tau.

Nymq - Haha akan aku usahakan. Waa kalau macam tu senang la keje aku.

Keyrol - Waaa keyrol ko jangan terpengaruh dengan budak-budak ni.

Shafreen said...

bkn ape...ye r..mane tau..rindu sgt...bkn slalu jmpe bini...jz ingt mengingatkn sesame umat je k