Thursday, October 9, 2008

Super heroes

Hari ini macam biasa aku mengisi masa yang terluang dengan melayari dari satu blog ke satu blog.
Sehinggalah aku singgah di blog jebon. Aku pun merajinkan diri menjawab kuiz dan inilah keputusannya :

Your results:
You are Green Lantern
























Green Lantern
80%
Supergirl
75%
Wonder Woman
60%
Batman
50%
Superman
45%
Hulk
35%
Iron Man
35%
Catwoman
35%
The Flash
25%
Spider-Man
20%
Robin
15%
Hot-headed. You have strong
will power and a good imagination.


Click here to take the "Which Superhero are you?" quiz...


Adoi sapa lak Green Lantern ni? Terpaksa la aku tengok kat wikipedia. Tak terkenal langsung. Ingatkan tadi berdasarkan ciri-ciri yang aku pilih tadi boleh la dapat Batman atau Ironman. Baru la macho dan bergaya. Rupa ada, duit ada pastu pakai keupayaan dan kemampuan diri sendiri untuk menjadi perwira.

Berdasarkan wikipedia mamat hijau ni mendapat kuasa daripada cincinnya. Tak masyuk la macam tu.

Tapi yang aku musykil kenapa yang kedua dan ketiga tertinggi adalah Supergirl dan Wonder Women? Aku adalah lelaki sejati. Mana ada ayu apatah lagi lembut. Haha dah puas aku merepek. Korang cuba la sendiri. Yang pasti aku kuat berimaginasi dan mempunyai semangat yang kuat untuk berjaya. Amin...

2 comments:

bad said...

ui pahal ko same ngan aku ni..green lantern aku cop dlu

Bajet said...

kita serupa bad. nak buat macam mana. :)